Tanácsadás, facilitáció, coaching a Balatonnál!

Balatoni Coaching

Balatoni Coaching

Legyen Ünnep mindenkinek!

4 egyszerű lépésben általad is

2016. december 15. - Eszter Miókovics

Érzel magadban késztetést, hogy mérsékeld a krízist körülötted, akár közvetlen, akár távoli környezetedben?

Az ünnepek időszaka, az év vége sokaknak egyre megterhelőbb, érzelmileg is. Ennek oka többek közt a felgyorsult életvitel, a széteső szociális háló és a digitális kor hatására egyre növekvő felszínesség, érdektelenség egymás felé.

Olvass tovább, hogy megtudd milyen lehetőségeid vannak.

S hogy miért? Jót tenni jó, elsősorban, mert humánus cselekedet, valamint az is igazolt, hogy boldogabbá lesz, aki jót tesz. 

christmas-heart-1876352_960_720.jpg

1. Szólítsd meg a szomszédodban egyedül élő időseket, kérdezd meg, hogy vannak, tudsz-e segíteni valamiben nekik.

2. Aktuális és fontos, hogy a sok helyen, számunkra elképzelhetetlen pusztítással járó háborúkban és konfliktusokban élőket segítők is kapjanak támogatást. Ezt megteheted például azon önkéntesek támogatásával, akik nap, mint nap a saját életüket is kockáztatva mentenek életeket! A háború sújtotta kórház támogatására itt van lehetőség!

3. Zajlik a hazánkban is már hagyományos cipősdoboz akció, ahol a számodra már feleslgessé vált dolgokkal, megunt játékokkal, tartós élelmiszerekkel támogathatsz olyan gyerekeket és gyermekes családokat, akiknek ez hatalmas ajándék az ünnepekre. További infó ide kattintva elérhető!

4. Legvégül egy mára már kipusztulóban lévő hagyományt is feleleveníthetsz:

írj kézzel levelet!

Akár néhány szeretetteljes sort karácsonyra, akár egy hosszabb beszámolót az elmúlt évedről, a kettőtök személyes történetéről, arról mit jelent ez számodra, vagy arról az időszakról, amióta nem láttátok egymást. Többet ér, mint egy üzenet a világhálón keresztül, és hidd el, meghozza az ünnepi hangulatot számodra is!

 
kari.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://balatoni-coaching.blog.hu/api/trackback/id/tr512049907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása