Tanácsadás, facilitáció, coaching a Balatonnál!

Balatoni Coaching

Balatoni Coaching

Balatoni bakancslista

10 KIHAGYHATATLAN élmény a magyar tengerről

2017. február 02. - Eszter Miókovics

Már nem ismeretlen időtöltés hazánkban sem a bakancslista készítés. A Balaton tökéletes terep akár elvonulós 'énidőre', akár teljes sprektrumú társas ingerre vágysz. Idén télen még a vizenjárás jeges formája a "Balaton átcsúszás" is ezreknek lett beteljesült álma, így kelhettek át néhány óra alatt a tavon Badacsony és Fonyód között.blogra.jpg

Most van a legjobb pillanat azoknak a vágyott és megvalósításra tervezett élményeknek az összegyűjtésére, amit a jövőben (akár ma estétől) valóra válthatsz.  Insprirációként álljon itt egy ötlettár az általam megélt és megvalósításra szánt listából!

Kalandra fel:

1. Nyári este a biztonságos parton várni a vihart: átélni az elemek erejét, azt hogy milyen gyorsan változik a víz háborgó tengerré.

2. Behajózni a Tihanyi-kút fölé (a Balaton legmélyebb 12.5 méteres Mariana-árka) és ott úszni az iható tisztaságú vízben.

3. A nyári napforduló hajnalát ott kezdeni, ahol legelőször érik a partokat a napsugarak: Balatonmáriafürdőn.

4. Átkorizni a Balatonon (reméljük jövőre is lesz megfelelő tél és biztosítás a kalandhoz).

5. A fesztiválszezonban elindulni az éjszakába, nem sejtve, hol ér majd véget a koncerttúra.

6. Az augusztusi csillaghullást a vízben, tükörországban csodálni meg.

7. Fakutyát vadászni és korizók közt siklani a jégen.

8. Elindulni egy keskeny nádi ösvényen, sejtve, hogy nem vagy egyedül. Leülni a partján és várni csendben, amíg megelevenedik körülötted a világ.

9. Társasággal borozva megkóstolni a badacsonyi kéknyelűt, hogy érezzétek, nem hiába hívjuk "magyar tengernek" a Balatont.

10. Elevezni a Zala torkolatáig és megcsodálni az igazi Balaton partot, a kidőlt és ősöreg fákkal, kagylóhéjas fövennyel keretezett partot.

Élvezd, hogy itthon legalább olyan egzotikus kalandok és teljes feltöltődés részese lehetsz, mintha a világ másik végére utaznál!

baki.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://balatoni-coaching.blog.hu/api/trackback/id/tr4312177216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása